Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αναστασιάδη στην Κύπρο

twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κύπρο όπου συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη, στα πλαίσια συζήτησης των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες.

«Καθώς εισερχόμαστε σε μια περίοδο πυκνών εξελίξεων εν αναμονή και της σύγκλησης και της άτυπης πενταμερούς είναι αυτονόητη υποχρέωση και ανάγκη η ελληνική δημοκρατία και η κυπριακή δημοκρατία να είναι απολύτως συντονισμένες ώστε να διεκδικήσουμε την επανένωση του νησιού στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από τον ΟΗΕ για να εξασφαλίσουμε την ειρηνική συμβίωση Ελλάδας - Τουρκίας και Τουρκίας - Κύπρου σε μια επανενωμένη Κύπρο» αναφέρει ο Πρωθυπουργός, στον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Ενώ καταλήγει λέγοντας «Στο πλαίσιο αυτό να είμαστε συντονισμένοι για να διευκολύνουμε τους ταξιδιώτες υπό προϋποθέσεις να επισκεφθούν το καλοκαίρι την Ελλάδα και την Κύπρο πράγμα πολύ σημαντικό για τις οικονομίες και των δύο χωρών».

Καλοσόρισμα με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς δέχθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός όπως αναφέρει και σε σχετική του ανάρτηση στo twitter ο κύριος Αναστασιάδης.

««Είναι με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς και εκτίμησης που υποδέχομαι για ακόμη μια φορά στο Προεδρικό Μέγαρο τον φίλο @PrimeministerGR @kmitsotakis σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία ενόψει και της πρωτοβουλίας του ΓΓ των #UN για πραγματοποίηση άτυπης Διάσκεψης για το Κυπριακό.», έγραψε χαρακτηριστικά.

{https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1358713735846764546}

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2N6II6I
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη