Ελένη Φιλίνη: Το σώμα μας είναι ιερό, πρέπει να μιλάμε και να πηγαίνουμε στο Σωματείο

INTIME

Η Ελένη Φιλίνη σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή η οποία και τον «φωτογράφισε» ως τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η ηθοποίος τόνισε ότι πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί και να κάνουμε τις καταγγελίες άμεσα. «Πρέπει να πούμε σε όλους ότι το σώμα μας είναι ιερό, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αγγίξει» είπε. 

«Ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελένη Φιλίνη που βρέθηκε καλεσμένη στον Alpha προκειμένου να σχολιάσει τις καταγγελίες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για τα όσα απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή που τον «έδειξε» ως τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν σπούδαζε στη δραματική σχολή.

«Πρέπει να πούμε σε όλους ότι το σώμα μας είναι ιερό, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας αγγίξει» τόνισε η κ. Φιλίνη και πρόσθεσε:

«Ακόμα και αν σου μιλήσει άσχημα στο τηλέφωνο το κλείνεις».

Υπενθυμίζεται ότι η Ηλιάνα Αραβή είχε πει στην καταγγελία της -χωρίς να τον κατονομάζει- ότι «με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια». Ο Παύλος Χαϊκάλης λίγο μετά βγήκε δημόσια και αποκάλυψε μόνος του ότι πρόκειται για τον ίδιο.

Ερωτηθείσα η Ελένη Φιλίνη να σχολιάσει το εν λόγω περιστατικό στην εκπομπή TLive  είπε:

«Πρέπει να είμαστε λίγο πιο δυναμικοί, δεν σημαίνει ότι επειδή ο άλλος έχει την εξουσία στα χέρια του, πρέπει να μιλάμε άμεσα. Να πάμε στο Σωματείο».

«Δεν βλέπουμε το δάσος», ανέφερε, «και βλέπουμε ένα δεντράκι».

Και πρόσθεσε:

«Όταν η κοινωνία έχει σαπίσει αυτή τη στιγμή χτυπιέται ένας χώρος από όλες τις πλευρές».

Για τα όρια  μεταξύ ενός διδάσκοντος και διδασκόμενου, η κ. Φιλίνη σημείωσε:

«Ο πρόεδρος της Γαλλίας δεν παντρεύτηκε την καθηγήτριά του; Το ξεχάσαμε αυτό;»



via Ειδήσεις https://ift.tt/39YJJ9O
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη