Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων: «Παρακαλούν οι εκπαιδευτικοί στο Ηράκλειο για τεστ, αλλά δεν προβλέπεται»

eurokinissi

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μακράκη, πρόεδρο του συλλόγου δασκάλων «Δ. Θεοτοκόπουλος», οι εκπαιδευτικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης φτάνουν να παρακαλούν για τέστ κορονοϊού αφού δεν προβλέπεται σε περίπτωση που υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν προβλέπει τη διενέργεια τεστ για το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου στο οποίο θα υπάρξει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ο κύριος Μακράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ της Κρήτης και την Αντιγόνη Ανδρεάκη δήλωσε, «Δυστυχώς όταν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν προβλέπεται να γίνουν τεστ στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς της ίδιας σχολικής μονάδας».

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρει ο Μακράκης, έχει αποτυπωθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανοίξανε πάλι τα σχολεία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

«Είναι ντροπιαστικό να παρακαλάμε για να γίνουν στους εκπαιδευτικούς διαγνωστικά τεστ», σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας πως «έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, όταν προκύπτει ένα κρούσμα να γίνονται διαγνωστικά τεστ και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Η πολιτεία δεν έκανε ποτέ δεκτό αυτό το αίτημα».

Πηγή: creta24



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tzrjUS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη