Πανευτυχής η Καραβάτου με την εγκυμοσύνη της Ηλιάκη - Οι ευχές στη φίλη της στον αέρα

Πανευτυχής η Καραβάτου με την εγκυμοσύνη της Ηλιάκη - Οι ευχές στη φίλη της στον αέρα

«Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη, το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η Κατερίνα Καραβάτου έστειλε στη φίλη της τις πιο εγκάρδιες και θερμές ευχές. «Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει. Έχουμε έναν ενθουσιασμό όλοι μαζί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε λέγοντας:

«Εγώ δεν θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, διότι αν θέλει η η Μαρία Ηλιάκη θα τις δώσει η ίδια τις περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη, το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3u0gZW7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη