Λήξη συναγερμου στο Άγιο Όρος! Πήρε... τηλέφωνο ο μοναχός, που έψαχναν ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική

Λήξη συναγερμου στο Άγιο Όρος! Πήρε... τηλέφωνο ο μοναχός, που έψαχναν ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική

Τέλος καλό, όλα καλά με τον μοναχό που είχε εξαφανιστεί στο Άγιο Όρος με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο μοναχός του οποίου τα ίχνη χάθηκαν χθες τις πρώτες βραδινές ώρες, έδωσε το «παρών» και έληξε ο συναγερμός αναζήτησής του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοναχός είχε διανυκτερεύσει σε κάποιο άλλο κελί και δεν είχε ενημερώσει. Περίπου στις 7:00 η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την ολονύκτια απουσία του και στήθηκε επιχείρηση αναζήτησης.

Αφού υπήρξε κινητοποίηση ενός οχήματος της πυροβεστικής, πέντε πεζών πυροσβεστών αλλά και συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ για την αναζήτησή του στην περιοχή της Κερασιάς του Άγιου Όρους, ο μοναχός επικοινώνησε τηλεφωνικά και δήλωσε το «παρων», με το συναγερμό να λήγει αισίως.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3deqWsZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη