Δημήτρης Τσιόδρας: Αρκετά πια με τη λάσπη - Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού

Facebook

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, απάντησε με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις επιθέσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός.

"Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του πρωθυπουργού" σημειώνει, στην παρέμβασή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, με αφορμή, τη "λάσπη" που δέχεται ο Kυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αρκετά πια με τη λάσπη: Ο Λιγνάδης δεν ήταν φίλος του Πρωθυπουργού. Τον γνώριζε μόνο από παραστάσεις που είχε παρακολουθήσει. Άλλο χονδροειδές ψέμα: ότι του έκανε μαθήματα ορθοφωνίας. ΠΟΤΕ δεν συνέβη. Κάποιοι προσπαθούν να εκφυλίσουν το ελληνικό #metoo σε ελληνικό QAnon», ανέφερε ο Δημήτρης Τσιόδρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση:

{https://twitter.com/DTsiodras/status/1363816984035680264?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bxqO5k
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη