Τραγωδία στην Κεφαλονιά: «Ο γιος μου αυτοκτόνησε, του ασκήθηκε ψυχολογική πίεση στον στρατό» (vid)

INKEFALONIA

Δήλωση «βόμβα» από τον χαροκαμένο πατέρα του 23χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (20.02.2021).

Μετά την κηδεία του 23χρονου που βύθισε στο πένθος την Κεφαλονιά, ο πατέρας του άτυχου Κυριάκου κατήγγειλε ότι ο γιος του αυτοκτόνησε, καθώς – όπως υποστήριξε – τού είχε ασκηθεί έντονη ψυχολογική πίεση στον Στρατό, αναφέρει το inkefalonia.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 23χρόνο, σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και στην συνέχεια στη θάλασσα όπου και βυθίστηκε.

Αμέσως πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, για τον εντοπισμό του ΙΧ στο βυθό της θάλασσας και με την συνδρομή δύτη ανασύρθηκε η σορός του άτυχου νεαρού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aJG6oo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη