ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση τα χει χαμένα και θα την πληρώσουν οι πολίτες

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση τα χει χαμένα και θα την πληρώσουν οι πολίτες

«Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό λοκντάουν και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορονοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του.

Στην ανακοίνωση, προσθέτει ότι «την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία lockdown, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, αγνοεί τους ειδικούς και για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια



via Ειδήσεις https://ift.tt/3jvA2mx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη