Σάμος: Σχεδόν έτοιμη για λειτουργία η νέα δομή μεταναστών

intime

Εντός του επομένου τριμήνου αναμένεται να λειτουργήσει η νέα κλειστή δομή υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Η νέα κλειστή δομή υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Τότε και θα κλείσει οριστικά το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ Σάμου.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, που μαζί με το Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων 'Ασυλο, Μάνο Λογοθέτη, επισκέφτηκαν σήμερα τη Σάμο και το εργοτάξιο της νέας δομής στη θέση Ζερβού.

Στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας για το κλείσιμο της παλιάς δομής στο Βαθύ με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργείων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ας σημειωθεί ότι η κατασκευή του έργου αυτού πραγματοποιείται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3q98shv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη