Παναθηναϊκός: Θλάση ο Νέντοβιτς, χάνει το ματς με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Νέντοβιτς, χάνει το ματς με Ολυμπιακό

Σοκ στον Παναθηναϊκό καθώς δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ (05/02 21:00), τραυματίστηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ και αρχισκόρερ του Τριφυλλιού υπέστη θλάση στην σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Ο παίκτης θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις του δίνουν λίγες πιθανότητες για να προλάβει τα παιχνίδια του Κυπέλλου, ενώ επανεκτίμηση της κατάστασης του θα γίνει και αύριο (04/02), Πέμπτη.

Πρόκειται για έναν τεράστιο πονοκέφαλο για τον Όντεντ Κάτας καθώς πρόκειται να τον πλέον κομβικό παίκτη του φετινού Παναθηναϊκού και στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία.

Ο Νέντοβιτς έχει σε κάθε αγώνα 16,7 πόντους, 3,8 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, με τον Ισραηλινό τεχνικό να καλείται βρει τον τρόπο να καλύψει το τεράστιο κενό του.

Με πληροφορίες από overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MSfqso
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη