Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει, ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται

Εντατικά γυρίσματα ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" με τον Τάσο Χαλκιά να εντάσσεται επίσημα πλέον στο καστ της σειράς μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Τάσος Χαλκιάς αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποχωρεί, όχι μόνο από τη σειρά αλλά και από την Αττική, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Έτσι, από τη Δευτέρα το πρωί ο Τάσος Χαλκιάς θα συμμετέχει επισήμως στα γυρίσματα του σήριαλ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" όπου θα υποδυθεί τον αδερφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η... έξοδος του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά, αυτό είναι κάτι το οποίο το αναζητούν τη δεδομένη στιγμή οι σεναριογράφοι με πιθανότερο σενάριο ο «Παρασκευάς» να εξαφανιστεί και ο αδερφός του να κάνει την εμφάνιση του στο χωριό Πλάτανος.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3jJiLWV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη