Στοίχημα Champions League: Εκκίνηση στα νοκ άουτ με 1.72 και 1.83

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16/02) περιέχει την έναρξη της νοκ άουτ φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ενδιαφέροντα ζευγάρια με τις μονομαχίες Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία-Λίβερπουλ. Ας δούμε αναλυτικά τα αποψινά στοιχημα champions league προγνωστικα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων. Στο φινάλε ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 από τη Γιουβέντους, έχασε το πλεονέκτημα να συναντήσει πιο εύκολο αντίπαλη στη νοκ άουτ φάση. Ολοκλήρωσε την εξάδα αγώνων με πέντε νίκες και μία ήττα, απέτυχε να σκοράρει μόνο σε μία υποχρέωση. Χωρίς ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ για οκτώ (έξι νίκες, δύο ήττες) διαδοχικές αναμετρήσεις, πιο πρόσφατη στις 25/02/20 με το 1-1 στην Ιταλία απέναντι στη Νάπολι. Στη Λα Λίγκα προέρχεται από πειστική εμφάνιση, με τη εντός έδρας νίκη 5-1 απέναντι στην Αλαβές. Πέτυχε έβδομο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μείνει αρκετά μακριά από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

H Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε την πρωτιά στη φάση των ομίλων, με 12 βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις. Τερμάτισε ισόβαθμη με τη Λειψία, αλλά υπερτερούσε των Γερμανών και στον δρόμο της θα βρει την Μπαρτσελόνα. Απολογισμός τέσσερις νίκες και δύο ήττες, σκόραρε σε όλες τις αγωνιστικές και έχει στόχο να φθάσει ξανά μέχρι τον τελικό. Πέρσι ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την
Μπάγερν Μονάχου στη Λισαβόνα, στην πρώτη της απόπειρα να κατακτήσει τον βαρύτιμο τρόπαιο. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας μετά από 25 αγωνιστικές βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λιλ, μετά από αρκετά χρόνια έχει ζόρια στη μάχη του τίτλου. Το Σάββατο (13/02) επικράτησε εντός έδρας 2-1 απέναντι στη Νις. Θα απουσιάσουν οι Ντι Μαρία (εξτρέμ) και Νεϊμάρ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με φουλ επιθετική φιλοσοφία, σε αναμέτρηση που λογικά θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.72 στο Stoiximan.

ΛΕΙΨΙΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Βουδαπέστη/Ουγγαρία

Η Λειψία έκανε την υπέρβαση στη φάση των ομίλων, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και προκρίθηκε στα νοκ άουτ. Στο φινάλε ήθελε μόνο νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2. Ολοκλήρωσε την εξάδα υποχρεώσεων χωρίς ισοπαλία και απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε πέντε περιπτώσεις. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις υποχρεώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, παραμένει σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Φόρσμπεργκ (επιθετικός). Αμφίβολος ο Κλάιφερτ (μεσοεπιθετικός).

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο, κατέκτησε με σχετική ευκολία την πρωτιά. Μία ήττα στην εξάδα αναμετρήσεων με το εντός έδρας 2-0 από την Αταλάντα, τέσσερις νίκες και την ισοπαλία (1-1) στο φινάλε με τη Μίντιλαντ στη Δανία. Σκόραρε στις πέντε από τις έξι φετινές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, στόχος να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να εξιλεωθεί για την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Το περασμένο Σάββατο (13/02) ηττήθηκε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Λέστερ. Τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς να πάρει βαθμό και υπάρχει έντονος προβληματισμός. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Φαν Ντάικ, Γκόμες, Ματίπ (στόπερ), Φαμπίνιο (χαφ). Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Μίλνερ (μπακ/χαφ), Κεϊτά (μέσος) και Ζότα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε καλή κατάσταση η Λειψία, σε τραγική η Λίβερπουλ και όλα οδηγούν σε ζευγάρι, που κανένα αποτέλεσμα θα προκαλέσει εντύπωση. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.93 στη Championsbet.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη