Στοίχημα προγνωστικά: Με το combo της Λιντς στο 2.02 και Ατλέτικο Μαδρίτης

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (08/02) περιέχει την ολοκλήρωση των αγωνιστικών σε δύο πρωταθλήματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Λιντς υποδέχεται την ανεβασμένη Κρίσταλ Πάλας. Η ασταμάτητη και πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λα Λίγκα Ισπανίας, φιλοξενεί την ντεφορμέ Θέλτα.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

ΛΙΝΤΣ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (22:00)

Η Λιντς ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την Έβερτον, σε αναμέτρηση που προβλημάτισε ανασταλτικά. Πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο πριν βγει το ημίχρονο και απλά μείωσε με τον Ραφίνια στο 48'. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, βρίσκεται σε απόσταση βολής από τη δεκάδα. Χωρίς ισοπαλία για 12 (έξι νίκες, έξι ισοπαλίες) παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, πιο πρόσφατη στις 22/11/20 με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στο φετινό πρωτάθλημα, με 38 τέρματα παθητικό. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ποβέντα (χαφ) και Ροδρίγο (επιθετικός).

Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τη Νιούκαστλ, σε αναμέτρηση που έκανε την ανατροπή στο 25ο λεπτό. Σημείωσε δεύτερη διαδοχική νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα, ολοένα και μεγαλώνει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται στο +14 από τη 18η θέση, μόνο με θαύμα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Ικανοποιητική σεζόν και σε αρκετά χρονικά διαστήματα έχει κάνει καλά παιχνίδια, διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ Ζαχά (επιθετικός) θα απουσιάσει, λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι οι Γουόρντ (μπακ) και ΜακΆρθουρ (χαφ), η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα για την ομάδα του Λονδίνου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λιντς έχει προβάδισμα, αλλά όχι και εύκολο έργο απέναντι στην ανεβασμένη και επικίνδυνη Κρίσταλ Πάλας. Η άμυνα των γηπεδούχων δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, από την άλλη οι γηπεδούχοι διατηρούν κάκιστη παράδοση στο «Έλαντ Ρόουντ». Ο άσος χρειάζεται κάλυψη, επιλογή το combo 1X+Goal/Goal με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ (22:00)

Ασταμάτητη η Ατλέτικο Μαδρίτης, νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 την Κάντιθ και διατηρείται σταθερά στην κορυφή. Το σύνολο του Ντιέγο Σιμεόνε προέρχεται από οκτώ σερί νίκες στην ισπανική Λα Λίγκα, συνολικά μετράει 16 σε 19 φετινές αγωνιστικές. Μακράν η κορυφαία άμυνα στην κατηγορία, με μόλις οκτώ τέρματα παθητικό και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην προσπάθεια των «ροχιμπλάνκος» ο Λουίς Σουάρες, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να έχει πετύχει 14 γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η Θέλτα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 απέναντι στην Γρανάδα, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πιο πρόσφατη στις 30/12/20 με το εντός έδρας 2-1 απέναντι στην Ουέσκα. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα στο σκοράρισμα, απέτυχε να βρει δίχτυα στα τρία από τα πέντε παιχνίδια. Παράλληλα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα έξι από τα επτά πρόσφατα ματς στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, αναζητείται ομάδα που μπορεί να σταματήσει το νικηφόρο σερί. Η Θέλτα διανύει αγωνιστική κάμψη, επιθετικά παρουσιάζεται ακίνδυνη και δύσκολα θα κάνει τη ζημιά. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -0.75 σε τιμή 1.85 στο Stoiximan. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με ακριβώς ένα τέρμα διαφορά, υπάρχει μισό κέρδος από τη συνολική απόδοση.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη