Δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο Δήμος Στυλίδας


Δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε όσους δημότες επιθυμούν να εξετασθούν, θα πραγματοποιήσει την  Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Δήμος Στυλίδας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ανταποκρινόμενος άμεσα και όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Covid-19. 

 Ειδικότερα,  τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 9.00 ως τις 13.00 στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

 Στο  σημείο θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, ώστε να συνδράμουν με κάθε τρόπο στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη