ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: Συνέχεια Αποκαλύψεων της έγκριτης εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη

Συνέχεια Αποκαλύψεων της έγκριτης εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ….


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Αγαπητοί Συνεταίροι

Φίλοι Λαμιώτες - Φθιωτείς

 

Ολοι μας πληρώνουμε το τίμημα των λαθών Μας. Η «Συμμορία των Κολλητών» της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας προσπαθεί με τους Μπαρμπάδες στην Κορώνη να μην πληρώσουν το Τίμημα της Απιστίας τους προς τους 16.000 Συνεταίρους….Απ ότι ακούστηκε προσέφυγαν στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για να τους ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ….

 

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗ  «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ»…ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 16.000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…..

Ως Πιστωτικός Συνεταιρισμός το Ίδρυμά Μας ιδρύθηκε το 1900 με σκοπό να βοηθήσει τους μικροεπαγγελματίες της Λαμίας και του Νομού Φθιώτιδας.

Διαβάστε την εξαίρετη Πτυχιακή Εργασία της σπουδάστριας Μίχα Ευστ. Αικατερίνη του έτους 2002.

http://repository.library.teimes.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/1728/dikseo_0699.pdf?sequence=1

 

Το έτος 1992 μετατράπηκε σε Πιστωτικό Ίδρυμα.

Από το έτος 1994 όπως λέει και το Πόρισμα του 1999 του ΣΔΟΕ Λαμίας, αλλά και το Πόρισμα της Τραππεζης της Ελάδος του 2000 χορηγούσαν δάνεια χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις και έτσι ζημίωναν συνεχώς το ίδρυμα Μας.

Ο Νίκος Δασκαλόπουλος το έτος 2000 όταν ανέλαβε τη Διοίκηση του Ιδρύματος μας και βρήκε το χρηματοκιβώτιο άδειο δεν οδήγησε την Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου στην δικαιοσύνη ως όφειλε.

Το Ίδρυμά Μας τότε είχε 16.000 Συνεταίρους – Μεριδιούχους. Οι περισσότεροι ήταν μικροεπαγγελματίες και δεν αντιλαμβάνονταν ούτε έψαξαν το δουν τι γίνεται.

Τότε παίρναμε και ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, αλλά το έτος 2000 και μετά σταματήσαμε να τα λαμβάνουμε εξ αιτίας της ΑΠΙΣΤΙΑΣ των Διοικήσεων που χορηγούσαν Δάνεια σε Αφερέγγυους ακόμα και σε Μέλη των Διοικήσεων, χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις από ότι διαβάσαμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ του κου Δημ. Τραγγανίδα με αποτέλεσμα να ρίξουν έξω το Ίδρυμά Μας.


Οι Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου  και Δημ. Καρδάκου κατήργησαν το ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με αποτέλεσμα να κάνουν ότι θέλουν.


Τα πράγματα αυτά τα έκαναν εν γνώσει τους για να δίνουν σε πρόσωπα δικά τους δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις, ενώ αντιθέτως τους μικροδανειολήπτες τους εξόντωναν μέσω των δικαστηρίων οικονομικά και τους πήραν την πρώτη κατοικία, τα κτήματά τους κ.α.

Εγώ σαν Πρόεδρος τότε του Συλλόγου "Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ" των Συνεταίρων - Εγγυητών - Δανειοληπτών της Συνεταιριστικής Λαμίας τα τόνιζα σε ΟΛΕΣ της Γενικές Συνελεύσεις, αλλά αυτοί συνέχιζαν τις Απιστίες τους.

Επίσης και στις 18 Φεβρουαρίου 2021 θα κατέθετα σαν μάρτυρας, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.


Προσωπικά πιστεύω ότι έπαιρναν και μίζες, αλλά κάτω από το τραπέζι….


Έκαναν Γενικές Συνελεύσεις χωρίς την συμμετοχή των απαιτουμένων αριθμό Μελών του Καταστατικού.

Με αυτόν τον τρόπο οι κατηγορούμενοι δεν διαχειρίστηκαν καλά τα περιουσιακά στοιχεία του Ιδρυματός Μας με αποτέλεσμα να ζημιώσουν το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και Εμάς τους Μεριδιούχους που χάσαμε τα περιουσιακά μας στοιχεία (πρώτη κατοικία, καταστήματα, κτήματα και λοιπά.


ΔΕΙΤΕ τώρα την έγκριτη εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη και διαβάστε τον δημοσιογράφο Νικόλαο Σπυρόπουλο που τα αναφέρει και τα γράφει ΟΛΑ που τα Μ.Μ.Ε της Λαμίας έχουν μουγγαθεί 20 χρόνια τώρα.


 Βικιπαίδεια

https://el.wikipedia.org/wiki/Documento

 

Reportaz, ΝικΣπυρόπουλου

https://www.documentonews.gr/article/sto-skamni-meta-apo-xronia-gia-to-megalo-fagopoti-sth-synetairistikh-trapeza-lamias-eggrafa


Επίσης, συνεχίστε την ανάγνωση διαβάζοντας την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ

ΤΗΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Γραφεία: Καποδιστρίου 12 – Λαμία

Υπ αριθ. 61/2018 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαμίας

Mailkinmerstl@gmail.com

 

Blog 1: www.kinmersynla.blogspot.gr

Blog 2www. ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.

f.b. Κίνημα Μεριδιούχων Σ.Τ.Λ.

Τ.Κ. 35 100

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λαμία 15 Φεβρουαρίου 2021

 

Προς όλα τα Μέλη του Συλλόγου Μεριδιούχων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

 

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω του αιφνίδιου θανάτου των προσφιλών μας μελών Θεμιστοκλή Σιακαβέλα και Αθανασίου Μπέλλη, οι οποίοι ήταν και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, αμέσως μόλις επιτραπεί η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, θα λάβετε πρόσκληση για Γενική Συνέλευση για την διενέργεια αρχαιρεσιών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, στην Γενική αυτή Συνέλευση, θα ενημερωθείτε για τα πεπραγμένα του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου, για την εξέλιξη της δίκης κατά στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και για τις ενέργειες που θα προβούμε ασκώντας ΑΓΩΓΗ για να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε.

Κώστας Δημητρακόπουλος

Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου

Μεριδιούχων της πρώην Συνεταιριστικής

Τράπεζας Λαμίας

Κιν.6977 882119

       

·         ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αστήρικτη και έωλη (νομικά) απόφαση υπέρ του κατάπτυστου νόμου ασυλίας τραπεζιτών και κομμάτων!!!

Από

Γιάννης Ντάσκας

 22 Φεβρουαρίου, 2021 

https://ntaskaspress.gr/daneia-kommaton-asilia-areios-pagos/


 Βούλευμα Αρείου Πάγου: Συνταγματικό το άρθρο 405 του νέου Ποινικού Κώδικα για την απιστία των τραπεζικών στελεχών

https://www.protothema.gr/greece/article/1097684/vouleuma-areiou-pagou-sudagmatiko-to-arthro-405-tou-neou-poinikou-kodika-gia-tin-apistia-ton-trapezikon-stelehon/

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com 

Παρακολουθείστε το κάτωθι Βίντεο, θα μάθετε πολλά... Είναι από τη δίκη της 7 Ιουλίου 2020 που ανεβλήθη…

2020.07.07, Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για απιστία οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικης Τράπεζας Λαμιας των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου.

https://www.youtube.com/watch?v=Eg9P9I-JprU&t=143s&ab_channel=%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%91%CE%A3%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91%CE%A3

 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ  

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

Από το Blogger.