Το e-food κάνει στην άκρη... εστίαση και μπαίνει στα mini market

EUROKINISSI

Για μία ακόμα φορά η e-food πρωτοπορεί και ετοιμάζεται να μπει στον χώρο των mini market μέσω delivery προϊόντων προς τους καταναλωτές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο δίμηνο η εταιρεία βρέθηκε με μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες προμηθεύουν mini markets, με στόχο να πάρει καλύτερες τιμές για το marketplace που ετοιμάζεται να λανσάρει.

Μάλιστα, η ανταπόκριση υπήρξε θετική. Στην κορυφή του project βρίσκεται το άμεσο delivery προϊόντων mini market:

• Ποτά

• Αναψυκτικά

• Snacks

• Σοκαλάτες

• Τρόφιμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily η υπηρεσία θα ξεκινήσει από την Αθήνα όπου υπάρχει ήδη μαγιά των καταστημάτων, τα οποία θα μπουν στο marketplace. Πρόκειται για mini markets που βρίσκονται σε κεντρικούς άξονες της πόλης, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για αλυσίδες mini market. 

Ερωτηματικό παραμένει τι θα κάνει η Σκλαβενίτης, της οποίας η e-food έχει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως, η κίνηση αυτή έρχεται σε "αντίθεση" με τη συνεργασία που έχει η πλατφόρμα με τη γνωστή αλυσίδα, καθώς ορισμένα προϊόντα της Σκλαβενίτης τα οποία κάνει delivery η e-food, βρίσκονται και στα ράφια των...mini markets.via Ειδήσεις https://ift.tt/3a0v0eG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.