Pfizer και BioNTech υπόσχονται μέχρι 75 εκατ. επιπλέον δόσεις του εμβολίου τους προς την ΕΕ

Pfizer και BioNTech υπόσχονται μέχρι 75 εκατ. επιπλέον δόσεις του εμβολίου τους προς την ΕΕ

Η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech ανακοίνωσε ότι θα επιταχύνει τις παραδόσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση του εμβολίου κατά της Covid-19 που έχει αναπτύξει μαζί με την αμερικανική Pfizer, υποσχόμενη μέχρι και 75 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Οι δύο εταίροι υπολογίζουν «να αυξήσουν τις παραδόσεις από την εβδομάδα της 15ης Φεβρουαρίου» και να χορηγήσουν «την ποσότητα των δόσεων για την οποία έχουμε δεσμευθεί κατά το πρώτο τρίμηνο, καθώς και μέχρι 75 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση κατά το δεύτερο τρίμηνο» στο πλαίσιο των υπαρχόντων συμβολαίων, εξήγησε ο Ζιρκ Πέτινγκ, οικονομικός διευθυντής σε δήλωσή του στο Γαλλικό Πρακτορείο AFP.

Αποτελεσματικό και στην αφρικανική μετάλλαξη κορονοϊού το εμβόλιο της Johnson and Johnson

Το εμβόλιο της Johnson and Johnson έδειξε αποτελεσματικότητα 66% κατά της συμπτωματικής λοίμωξης κορονοϊού ενώ προσέφερε προστασία ακόμα και στις νέες μεταλλάξεις του ιού.

Η Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) (η Εταιρεία) ανακοίνωσε πρώτης γραμμής δεδομένα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας από την κλινική μελέτη Φάσης 3 ENSEMBLE,2 τα οποία δείχνουν ότι το ερευνητικό εμβόλιο μίας δόσης για την COVID-19 που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες Janssen (ανήκουν στον όμιλο J & J) εκπλήρωσε όλα τα πρωτεύοντα και βασικά δευτερεύοντα καταληκτικά σημεία.

Τα δεδομένα πρώτης γραμμής για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα βασίζονται σε 43.783 συμμετέχοντες, οι οποίοι αθροίζουν 468 περιστατικά με συμπτώματα νόσου COVID-19.1

Η μελέτη Φάσης 3 ENSEMBLE είναι σχεδιασμένη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας του υποψήφιου εμβολίου της Janssen για την COVID-19 στην προστασία από τη μέτρια έως σοβαρή COVID-19, με συμπρωτεύοντα καταληκτικά σημεία 14 και 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Στο σύνολο των συμμετεχόντων από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προσβλήθηκαν από μια νέα παραλλαγή του ιού, το υποψήφιο εμβόλιο της Janssen για την COVID-19 είχε συνολική αποτελεσματικότητα 66% στην πρόληψη της μέτριας έως σοβαρής COVID-19, 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Η έναρξη της προστασίας παρατηρήθηκε ήδη από την ημέρα 14. Το επίπεδο προστασίας κατά της μέτριας έως σοβαρής λοίμωξης COVID-19 ήταν 72% στις Ηνωμένες Πολιτείες, 66% στη Λατινική Αμερική και 57% στη Νότια Αφρική, 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Διαβάστε περισσότερα για το εμβόλιο της Johnson & Johnso στο news4health.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MdL4AH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη