Silver Alert για την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ, είχε προειδοποιήσει οτι θα αυτοκτονήσει

Silver Alert για την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ, είχε προειδοποιήσει οτι θα αυτοκτονήσει

Συναγερμός σήμανε για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα από την Άνω Περαία της Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγο, σήμανε Silver Alert προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη του νεαρού.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας, 24 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85m. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι.

Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

raper

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος ήταν ένα βίντεο με προσωπικές ερωτικές του στιγμές το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Έκτοτε αγνοείται.

Ο πατέρας του κατήγγειλε στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια ότι δεν έχει νέα του παιδιού του από το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά του 24χρονου δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.

Είχε προειδοποιήσει μέσω instagram οτι θα αυτοκτονήσει

Ο 24χρονος δημοσίευσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 20 δευτερολέπτων στο λογαριασμό του στο Ιnstagram, το οποίο λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης σβήστηκε. Σε αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Δεν θα με ξαναδείτε».

Όπως εξηγεί, ο λόγος που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του είναι ένα βίντεο με προσωπικές ερωτικές του στιγμές, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι' αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε», ανέφερε.

Στη συνέχεια εμφανίζεται να ζητάει συγγνώμη από τους ανθρώπους που στεναχώρησε και γνωστοποιεί σε όσους συνέβαλαν για να αποκαλυφθούν οι προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο ότι τους συγχωρεί.

«Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε», σημειώνει.



via Ειδήσεις https://ift.tt/36ZhPJ1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη