Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους (vid)

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους (vid)

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έγινε γνωστό ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς και πως περιμένουν δίδυμα. Τώρα μέσω instagram ανακοίνωσαν το φύλο των μωρών τους.

Μάλιστα, ο τρόπος που το έμαθαν, είναι ιδιαίτερα συγκινητικός καθώς οι φίλοι τους ήταν εκείνοι που τους διοργάνωσαν την έκπληξη, αφού πρώτοι έμαθαν το φύλο. Στο βίντεο, λοιπόν, που ανέβασαν, Τανιμανίδης και Μπόμπα σπάνε μπαλόνια τα οποία μέσα έχουν κομφετί στα χρώματα του φύλου του μωρού που περιμένουν.

Πρώτα η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το ένα μπαλόνι, το οποίο «έδειξε» ότι θα κάνουν κορίτσι, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα "έδειξε" και το μπαλόνι που έσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

{https://ift.tt/3tribBR}via Ειδήσεις https://ift.tt/3oFvNWg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.