«Καυγάς» Πατούλη και Αδαμίδη για τις ευθύνες του μπλακ αουτ στην Αττική (vid)

eurokinissi

Σε έντονη λογομαχία ήρθαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης για τις ευθύνες πίσω από το μπλακ αουτ.

Για την πρόοδο της αποκατάστασης των προβλημάτων ηλεκτροδότησης μίλησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αρχικά, στο Open.

Έπειτα προχώρησε ρίχνοντας ευθύνες στους δήμους πως δεν είχαν κοπεί τα δέντρα στην περιφέρεια και οι δρόμοι δεν ήταν ανοικτοί ώστε να μπορούν να περάσουν τα οχήματα της ΔΕΔΔΗΕ για να αποκατασταθούν οι βλάβες, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εργασίες.

Μόλις έκανε την παρέμβαση του ο κύριος Πατούλης, η συζήτηση πήρε μία επιθετική τροπή καθώς ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά «Συγχαρητήρια για την ευθύνη σας που 250 χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς φως!».

Ενώ ο κύριος Αδαμίδης απάντησε «Αναλαμβάνω για λογαριασμό σας να ζητήσω συγγνώμη στους πολίτες».

Ακόμη κλείνοντας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, είπε πως περισσότερα από χίλια δένδρα έχουν πέσει με αποτέλεσμα να κάνουν το έργο της αποκατάστασης ιδιαίτερα δύσκολο. Γεγονός βέβαια παραμένει πως μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την παρέμβαση του περιφερειάρχη να ξεκινάει στο 9ο λεπτό:



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZmUP2r
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη