Έχασε και... έσπασε το μισό στούντιο! Απίστευτο ξέσπασμα σε τηλεπαιχνίδι (vid)

Έχασε και... έσπασε το μισό στούντιο! Απίστευτο ξέσπασμα σε τηλεπαιχνίδι (vid)

Μια κάποια... δυσκολία στη διαχείριση της ήττας είχε ένας μαθητής που συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι στην ισλανδική τηλεόραση. Όταν η αντίπαλη ομάδα απάντησε σωστά στην τελευταία καθοριστική τηλεόραση, ο μαθητής τα έκανε γυαλιά καρφιά!

Συγκεκριμένα, ο μαθητής Jón Jörund Guðmundsson συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι Gettu Betur (Μάντεψε καλύτερα). Όταν οι αντίπαλοί του κέρδισαν απαντώντας σωστά στην τελευταία ερώτηση, ο νεαρός... εξερράγη.

Στην αρχή πέταξε το ποτήρι του στο πάτωμα, μετά το σταντ που βρισκόταν μπροστά του και στη συνέχεια έριξε νερό και προς τους συμπαίκτες του.

Και ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό, το επεισόδιο δεν έλαβε τέλος καθώς συνέχισε το ξέσπασμά και πίσω από τις κάμερες, αφού στο βίντεο ακούγονται αντικείμενα να σπάνε.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι και η παρουσιάστρια παρακολουθούσαν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kcQpEO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη