Σεισμός Ελασσόνα: Εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι 13 οικίσκοι στις σεισμόπληκτες περιοχές

Σεισμός Ελασσόνα: Εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι 13 οικίσκοι στις σεισμόπληκτες περιοχές

Οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν πληγεί από το χτύπημα του Εγκέλαδου και ήδη έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας οι 13 πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους.

Παράλληλα σήμερα αναμένονται άλλοι 11 οικίσκοι ώστε να γίνει μεταφορά των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης λόγω του σεισμού.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας αγοραστός «πρώτο μας μέλημα είναι η στέγαση των κατοίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους τα οποία έχουν κριθεί ακατάλληλα». Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι αναμένεται να έρθουν από το υπουργείο Υποδομών όσοι οικίσκοι χρειαστούν, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή.

Σημειώνεται πως έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν οι οικίσκοι να εγκατασταθεί και αφορούν τη διαδικασία υποδομών για ύδρευση, αποχέτευση και ηλεκτροδότηση τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/30y8wMt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη