Κώστας Τσουρός: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»

Κώστας Τσουρός: «Στα 15 μου με κατασπάραξε ένα ντόμπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»

«Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες», σημειώνει ο Κώστας Τσουρός ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι φοβάται πολύ τα σκυλιά γιατί σε ηλικία 15 ετών τον κατασπάξε ένα ντόμπερμαν. 

Ο Κώστας Τσουρός ανακρίνεται από τον Γρηγόρη Μελά στο περιοδικό Τηλέραμα και απαντά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται και τα εξής:

«Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του «μαμάκια». Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερό μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα.

Έχω μεγάλη φοβία με τα σκυλιά, διότι σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο. Στην πορεία του χρόνου έχω προσπαθήσει να μετριάσω αυτή τη φοβία μου και να έρθω κοντά με τους τετράποδους φίλους μας, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχω καταφέρει και δεν αποκλείω πολύ σύντομα να αποκτήσω δικό μου σκυλί.

Δέχομαι την κριτική, αλλά θέλω πάντα αυτή να είναι καλώς ειπωμένη. Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες. Μου αρέσει ο διάλογος όταν γίνεται με επιχειρήματα και είμαι φανατικός υποστηρικτής του ρητού: δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζομαι και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις».via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3luutpc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.