Απαγορευτικό δήμου και 2 χλμ και για βενζινάδικο με sms στο 13033

INTIME

Από το πρωί της Πέμπτης ισχύουν τα νέα μέτρα με τις αλλαγές σε μετακινήσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό που δεν ήταν ξεκάθαρο ήταν τι ακριβώς αφορά ο κωδικός 2 στο 13033 και ο χιλιομετρικός περιορισμός που ανακοινώθηκε.

Όπως αναφέρει η απόφαση: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα/επιχείρηση, σύμφωνα με τις ειδικότερες διατάξεις της παρούσας και μόνο εντός των ορίων του οικείου Δήμου ή σε απόσταση έως δύο (2) χιλιομέτρων από την οικία του μετακινούμενου».

Συνεπώς, η απόφαση αφορά εκτός από σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνους κλπ και βενζινάδικα αλλά και πλυντήρια αυτοκινήτων. Συνεπώς, όποιος θέλει να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του ή να το πάει για πλύσιμο θα πρέπει να το κάνει σε κατάστημα εντός του δήμου του και σε απόσταση μικρότερη των δύο χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του.

Τέλος, συνεχίζει να ισχύει το όριο των δύο ωρών για ψώνια αλλά και γενικότερα για τον κωδικό 2 στο 13033



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kQ0w2L
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη