Δήμος Μακρακώμης: Με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και εν όψει της 25ης Μαρτίου, στο Δήμο μας, αναρτήθηκαν λάβαρα με μορφές των ηρώων της Επανάστασης

Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και δόξας για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξαν οι πρόγονοί  μας, που πριν από 200 χρόνια υπερασπίστηκαν τις αξίες της ελευθερίας , της ανεξαρτησίας και της ισότητας. Μαζί με την λαμπρή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που ταυτίστηκε με την Επανάσταση, η 25η Μαρτίου πρέπει να αποτελεί για όλους, μίμηση των αρετών των ηρωικών μεγάλων μορφών του 1821.

Με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και εν όψει της 25ης Μαρτίου, στο Δήμο μας, αναρτήθηκαν λάβαρα με μορφές των ηρώων της Επανάστασης (Διάκος, Ανδρούτσος, Δυοβουνιώτης, Πανουργιάς, Κολοκοτρώνης, Καραισκάκης, Παπαφλέσσας, Μπουμπουλίνα, Νικηταράς, Μπότσαρης).

Επίσης αναρτήθηκε λάβαρο στο Δημαρχείο και στα Δημοτικά καταστήματα, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου και Τυμφρηστού το οποίο θα κοσμεί τα κτήρια καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αποτίουμε φόρο τιμής ,ως ελάχιστη συμβολή, στη μνήμη των Ελλήνων αγωνιστών του 1821, που θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη