Τροχαίο στο Σχιστό: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης που σκοτώθηκε, «να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να χάνει το παιδί της...»

youtube

Η μητέρα της 22χρονης Ιωάννας, που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα προ ολίγων ημερών στο Σχιστό, συγκλονίζει με τα λόγια της. «Ελπίζω να είμαι η τελευταία, να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να φεύγει το παιδί της. Αχ Παναγία μου...»

Ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και η Ιωάννα ήταν οι τρεις άτυχοι νέοι που έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο στο Σχιστό. Η οικογένεια της Ιωάννας έχει ορίσει ειδικό πραγματογνώμονα, με τους ανθρώπους των άτυχων παιδιών βα αναζητούν απαντήσεις.

Η μητέρα της 22χρονης, μίλησε στον ALPHA, με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές και [εριγράφει την τελευταία φορά που είδε το κορίτσι της ζωντανό, καθώς και τη στιγμή που της είπαν πως η κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή.

«Είχε έρθει από νωρίς στο σπίτι με τη φίλη της και κάναμε πλάκα, ήταν εδώ και ο μπαμπάς της και μιλάγαμε και γελάγαμε. Πάει με τη φίλη της μέσα στο δωμάτιό της. Περνάνε από μπροστά μου μετά από ώρα και μου λέει ότι θα πάει μια βολτούλα. Της είπα εντάξει και μου απάντησε ότι μπορεί να κοιμηθεί στη φίλη της. Κι έμεινε εκεί το πράγμα. Μετά κοιμήθηκα.

Με πήραν τηλέφωνο το πρωί στις 08.30 από την τροχαία και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα ατύχημα και να πάω στο Τζάνειο και πήγα με τον πατέρα της. Που να μην πήγαινα! Μας είπαν ότι το παιδάκι μου δεν είναι ζωντανό.

Μας είπαν ότι έγινε ένα τροχαίο και τα τρία άτομα φύγανε. Μέσα σε αυτά τα τρία άτομα ήταν και το δικό μας το παιδί. Δεν το πίστευα. Μας πήγαν κάτω και μας το έδειξαν. Ελπίζω να είμαι η τελευταία, να μην τυχαίνει σε καμία μάνα να φεύγει το παιδί της. Αχ Παναγία μου» είπε χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Πρώτη Μάρτη ήταν τα γενέθλιά της, 22 χρονών ήτανε. Και σπούδαζε, και δούλευε, και στήριγμα σε όλα ήτανε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3fuw4uj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη