Τροχαίο στην Βουλή: Το Μερα25 ζητά τα στοιχεία του οδηγού της Ντόρας Μπακογιάννη και του τροχονόμου

photo: Eurokinissi

Nα διευκολύνει τις αρχές, ώστε να ελεγχθούν για τυχόν ευθύνες όλοι οι εμπλεκόμενοι για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή ζητούν με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτές του Μέρα 25.

Συγκεκριμένα ζητούν να δοθούν τα στοιχεία του οδηγού του οχήματος, τα στοιχεία των μελών της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής που ήταν μάρτυρες στο συμβάν, καθώς και του τροχονόμου, που φέρεται να επιχείρησε να απομακρύνει αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ζητούν επίσης να τοποθετηθεί ειδικό φανάρι που να επιτρέπει την ασφαλή είσοδο στη Βουλή από την πύλη της Βασιλίσσης Σοφιας για οχήματα που κινούνται επί της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση την Πλατεία Συντάγματος και μέχρι τότε να απαγορεύεται η είσοδος από την συγκεκριμένη πύλη.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές του Μέρα 25 «η είδηση δεν είδε το φως της δημοσιότητας για δύο εικοσιτετράωρα, και ήδη καταγράφεται στην κοινή γνώμη ως μια ακόμη επιχείρηση συγκάλυψης, το συγκεκριμένο σημείο, είναι ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, αν όχι της χώρας, με πολλές κάμερες να καταγράφουν τα διαλαμβανόμενα στον περιβάλλοντα χώρο, η οικογένεια του άτυχου εικοσιτριάχρονου Ιάσονα που έχασε τη ζωή του κάνει έκκληση για μάρτυρες, ενώ ακολουθήθηκε παράτυπη διαδικασία από φρουρά της Βουλής ως προς το όχημα και τον οδηγό που προκάλεσε το δυστύχημα».



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/2OX35nQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη