Συνελήφθη ο 25χρονος που ξυλοκόπησε τον καθηγητή του ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη

eurokinissi

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στον καθηγητή ΤΕΦΑΑ, Νίκος Πατσαντάρα, το Σάββατο 20/3, στο πάρκινγκ της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στη Δάφνη.

Μετά από έρευνα των Υποδιευθύνσεων Κρατικής Ασφάλειας και Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε και εντοπίσθηκε ο 25χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως περιέγραψε ο καθηγητής, πάρκαρε το αυτοκίνητό του όταν είδε έναν νεαρό να λογομαχεί με τον φύλακα. Τότε πλησίασε και ζήτησε από τον άγνωστο, ο οποίος έφερε μαζί του έναν σκύλο, να ηρεμήσει και να κάνει ό,τι του λέει ο φύλακας της σχολής.

Ο νεαρός αντέδρασε, τον προπηλάκισε και μετά ξεκίνησε να τον γρονθοκοπά τόσο δυνατά που βρέθηκε να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος.

Από την επίθεση ο καθηγητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχε μώλωπες παντού και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και ράμματα σε όλο του το πρόσωπο.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3stbXjD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη