Κρήτη: Μεγάλη αγωνία για το 3χρονο αγοράκι, «στο καρδιογράφημα για το γραφείο τελετών εμφάνισε παλμό»

Κρήτη: Μεγάλη αγωνία για το 3χρονο αγοράκι, «στο καρδιογράφημα για το γραφείο τελετών εμφάνισε παλμό»

Στα ύψη είναι η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του παιδιού 3 ετών που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς σφυγμό, μέσα σε βαρέλι με νερό στην Κρήτη.

Το μικρό παιδί φαίνεται ότι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και βρέθηκε μέσα σε βαρέλι γεμάτο νερό. Οι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα.

Επί δύο ώρες γίνονταν προσπάθεια να επαναφέρουν το παιδί, με τους γιατρούς να μην τα καταφέρνουν. Κατά τη μεταφορά του παιδιού στο Ηράκλειο, ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί επανέφερε το μικρό αγόρι. Η κατάσταση του μικρού είναι κρίσιμη και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατηθεί ζωντανό. Ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο cretalive επιβεβαίωσε ότι το αγοράκι παρουσίασε σφυγμό και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας στο cretalive, οι γονείς του παιδιού είχαν καταλαβεί πως το παιδί τους χάθηκε, όμως ο διασώστης επανέφερε το αγοράκι δίνοντας μία ελπίδα ότι θα τα βγάλει πέρα από αυτή την περιπέτεια.

«Το πρώτο θαύμα έγινε... Προσευχόμαστε να ολοκληρωθεί. Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Έχουμε λάβει δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μας στέλνουν την ενέργεια και την αγάπη τους. Προσευχόμαστε να σωθεί το παιδάκι μας», αναφέρει πρόσωπο από την οικογένεια του παιδιού.

«Στο καρδιογράφημα για το γραφείο τελετών το παιδί εμφάνισε παλμό»

«Είχε έρθει το γραφείο τελετών για να παραλάβει το παιδί. Έπρεπε, λοιπόν, να του κάνουμε ένα τελευταίο καρδιογράφημα για να το συνοδεύσει με την ισοηλεκτρική γραμμή. Τότε, το παιδί άρχισε ξαφνικά να έχει καρδιακή δραστηριότητα» δηλώνει η γενική γιατρός στο star.gr, η οποία περιγράφει άναυδη τα γεγονότα.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3s3hmxO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη