Κύπελλο: Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στους 4 ο ΠΑΣ

Κύπελλο: Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στους 4 ο ΠΑΣ

Με δύο γκολ στα πρώτα εννιά λεπτά ο ΠΑΣ Γιάννινα σόκαρε τον Παναθηναϊκό και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας.

O ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας να υπερασπιστεί το 2-1 του Αγρινίου, προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στη Λεωφόρο με τα γκολ των Παντελάκη (2'), Χατζηθεοδωρίδη (9' αυτογκόλ). Μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 ο Πούγγουρας στο 74'. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ήταν απολύτως προετοιμασμένη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου και δίκαια πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντίθετα, το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό του Λάζλο Μπόλονι το πλήγμα είναι μεγάλο. Χάθηκε για μία ακόμα χρονιά το Κύπελλο και ένας δρόμος για να διεκδικήσει το Τριφύλλι ευρωπαϊκή έξοδο.

Η φάση του αγώνα

Δεδομένα είναι το λάθος του Χατζηθεοδωρίδη. Στην αντίδραση του Έλληνα πλάγιου αμυντικού, χωρίς φυσικά να είναι αυτός υπαίτιος για την εξέλιξη του ζευγαριού, καθρεφτίζεται όλος ο Παναθηναϊκός που μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κατέβασε διακόπτες. Η φάση του αυτογκόλ στο 9', όπου έγινε το 2-0 για τον ΠΑΣ, τελείωσε τα πάντα…

Διαβάστε περισσότερα στο overfm



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MPn86Y
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη