Χαλκίδα: Φοιτητής καταγγέλλει ότι δημοτικός υπάλληλος προσπάθησε να τον «ψαρέψει» ως ερωτικό σύντροφο με δόλωμα 50άρικο

Χαλκίδα: Φοιτητής καταγγέλλει ότι δημοτικός υπάλληλος προσπάθησε να τον «ψαρέψει» ως ερωτικό σύντροφο με δόλωμα 50άρικο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Χαλκίδα, όταν σύμφωνα με καταγγελίες, δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Χαλκίδεων οδηγώντας όχημα του Δήμου παρενόχλησε με αισχρό τρόπο φοιτητή που περπατούσε στο δρόμο, προσπαθώντας να... «ψαρέψει» ερωτικό σύντροφο.

Ο δημοτικός υπάλληλος πρότεινε οικονομικά ανταλλάγματα (50 ευρώ) στον νεαρό μέρα μεσημέρι οδηγώντας υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ενώ βρισκόταν κοντά στην αστυνομική διεύθυνση.

Ο φοιτητής πήγε αμέσως στην Δήμαρχο Έλενα Βάκα και κατήγγειλε το γεγονός και η δήμαρχος διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).

Ο παππούς του νεαρού, γνωστός Χαλκιδέος που έχει ασχοληθεί με ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς της Χαλκίδας επί σειρά ετών, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυτηριάζει το γεγονός και την ανάρμοστη συμπεριφορά του δημοτικού υπαλλήλου.

Στο θέμα αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια, καθώς εκκρεμεί η διενέργεια της ΕΔΕ και η κατάθεση μήνυσης από την πλευρά της οικογένειας του φοιτητή, όπως αναφέρει το eviathema.gr



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/38MTwio
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη