Τροχαίο στη Βουλή: Ζωή σε έξι ασθενείς δίνει ο Ιάσονας, ακόμη και το δέρμα του δώρισαν οι γονείς του(vid)

Τροχαίο στη Βουλή: Ζωή σε έξι ασθενείς δίνει ο Ιάσονας, ακόμη και το δέρμα του δώρισαν οι γονείς του(vid)

Ζωή σε έξι ασθενείς με σοβαρά νοσήματα δίνει ο 23χρονος Ιάσονας που σκοτώθηκε στο τροχαίο έξω από τη Βουλή. Οι γονείς του δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους, ακόμη και το δέρμα του, που θα δοθεί σε εγκαύματα σε ασθενείς. Η πράξη αυτή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από το τροχαίο που συνέβη έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής, τραυματίστηκε σοβαρά παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, και καθώς ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, στέλνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα μεγαλοψυχίας και ανθρωπιάς.

Ο Ιάσονας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς, που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, μία πράξη που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Δίνει πνεύμονες, νεφρούς, ήπαρ, καρδιά, κερατοειδείς, ακόμα και δέρμα για εγκαυματίες ασθενείς.

Όπως μετέδωσε το Μega, η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε στον "Ευαγγελισμό" από ομάδα γιατρών του "Λαϊκού" και του "Ωνασείου".



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/30P5D9Z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη