Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Σερέτη στη Μακρακώμη με αφορμή την επικείμενη έναρξη εμβολιαστικού κέντρου στο Κ.Υ.


Το Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτη Σερέτη υποδέχθηκαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσολέλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την έναρξη εμβολισμών στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης με το εμβόλιο της Pfizer σε μια εμβολιαστική γραμμή αρχικά και δεύτερη εφόσον απαιτηθεί, αλλά και οι λεπτομέρειες της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσολέλος - ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Λιάσκας - ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ Φώτης Σερέτης - ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής - Εντεταλμένος Σύμβουλος Οδυσσέας Παπαευθυμίου και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πάνος Κοντογεώργος.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη