Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος ψαράς

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 65χρονος ψαράς

Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα στην Επανομή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η σορός του, όπως αναφέρει το voria.gr, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10:30 από μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που συνέδραμε το Λιμενικό Σώμα στη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα. Σύμφωνα με την Ομάδα, οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν άμεσα.

Ο 65χρονος αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν με το αλιευτικό του σκάφος βγήκε στη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής εντοπίστηκε το αλιευτικό σκάφος του 65χρονου να πλέει ακυβέρνητο στην Πάλιουρα. Στη συνέχεια το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/2Nxpx6B
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη