Η Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Η Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη αύριο Πέμπτη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατά την τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, σε εκδήλωση που θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η Ελληνίδα σοπράνο πέρασε πριν από 17 χρόνια από το ριάλιτι μουσικής του ANT1, Fame Story, ως συμμαθήτρια του Γιώργου Λιανού και των λοιπών συμμετεχόντων στην εκπομπή. Στη συνέχεια η σοπράνο Αναστασία Ζαννή εκπροσώπησε με το τραγούδι της την Ελλάδα σε μεγάλα θεσμικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά γεγονότα, ενώ χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού ανθρώπων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μουσική της χώρας μας.
Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες, με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, 25ης Μαρτίου

8.30: Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.
09.20: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων, επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.
10.00: Έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης.
12.15: Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στο Μέγαρο Μαξίμου.
11:30-15:30 Αναχωρήσεις επισήμων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cZaxXP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη