Δωρεάν τεστ για κορονοϊό στο Σύνταγμα αύριο - Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

EUROKINISSI

Δωρεάν τεστ για κορωνοϊό θα γίνουν αύριο, Κυριακή, στο Σύνταγμα, από κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν από τις 10:00 έως τις 15:00, στην πλατεία Συντάγματος και στον ομώνυμο σταθμό του μετρό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό θα πρέπει να στείλουν SMS με τον κωδικό 1 στο 13033 για τη μετακίνησή τους. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους.

Η Αττική εξακολουθεί να «δίνει» καθημερινά περισσότερα από 1.000 νέα κρούσματα, ενώ «βράζει» το κέντρο. Συγκεκριμένα, από τις 2.215 νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, οι 1.057 εντοπίστηκαν στην Αττική. Τα 314 από αυτά τα κρούσματα καταγράφηκαν στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

 Εξάλλου, στη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου, αναφερόμενη στην κατάσταση στην Αττική, τόνισε ότι καταγράφεται αύξηση των νέων κρουσμάτων σε όλες τις γειτονιές. Μάλιστα δήλωσε ότι ξεπερνούν τα 8.100 τα ενεργά κρούσματα το τελευταίο δεκαπενθήμερο.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3c8QHZE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη