Ποια διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός κλειδώθηκε στο μπάνιο για να μη γεννήσει λόγω... ωροσκόπου

PEXELS

Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για την οικογένειά της κι έκανε μια αποκάλυψη για τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά. Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω».

Η ηθοποιός είπε επίσης πώς ο άντρας της είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο η ίδια δεν τρώει καθόλου ψάρια, και έλεγε στον άντρα της να βγάζει τα ρούχα του πριν μπει στο σπίτι.

«Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».

{https://ift.tt/31xCmBi}

Όπως είπε, τα 27 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, τα έχασε μέσα σε τρία χρόνια.

«Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα» είπε με χιούμορ και περιέγραψε την ημέρα της γέννας.

«Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».via Ειδήσεις https://ift.tt/3w9ZRhK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.