Κουτσούμπας και Βαρουφάκης ρίχνουν... «βολές» στην κυβέρνηση για πανδημία και Κουφοντίνα

Κουτσούμπας και Βαρουφάκης ρίχνουν... «βολές» στην κυβέρνηση για πανδημία και Κουφοντίνα

Στην διαχείριση της πανδημίας και στο θέμα Κουφοντίνα αναφέρθηκαν ο Δ. Κουτσούμπας και ο Γ. Βαρουφάκης, μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τις δημόσιες επενδύσεις.

«Κανένα lockdown πάνω στο lockdown δεν πρόκειται να αντικαταστήσει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και μέσα μεταφοράς ούτε να γεννήσει κλίνες ΜΕΘ» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Βουλή για την διαχείριση της πανδημίας.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το ΕΣΥ έχει γίνει σύστημα υγείας μόνο για περιστατικά κορωνοϊόυ με την επίσημη σφραγίδα και του κράτους και ζήτησε επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων, προσλήψεις γιατρών και εμβολιασμός του πληθυσμού με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

«Διχάζετε το λαό εργαλειοποιώντας τον Κουφοντίνα, εξαπολύοντας επίθεση στην αρχή ότι το κράτος δεν έχει βεντέτες, δεν σκοτώνει και δεν εκδικείται», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι θέλει να διχάσει την κοινωνία.

Τέλος, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θέλει νεκρό απεργό πείνας, επειδή «ονειρεύεται κοινωνική σύρραξη» και επιδιώξει την βία για να μην συζητά κανείς το «νομοθετικό πλιάτσικο» που γίνεται κάθε μέρα στη Βουλή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Oi0p3I
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη