Οικονόμου: Απόλυτα νόμιμη η επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη στην Ικαρία

INTIME

Ερωτηματικά προκαλεί η απάντηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί της νομιμότητας της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ακολούθων του σε σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη στην Ικαρία.

Για ότι είχε συμβεί τότε ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση ότι «η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί», όμως τώρα η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, εμπαίζοντας τους πολίτες.

Σύμφωνα με τον Λευτέρη Οικονόμου, το γλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία ήταν νόμιμο, με τον υφυπουργό να ισχυρίζεται ότι «κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (δηλαδή 6 έως 15 Φεβρουαρίου) δεν υφίστατο σε ισχύ διάταξη που να απαγορεύει ρητά ή να ρυθμίζει ειδικότερα το ζήτημα των επισκέψεων σε οικίες».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cgbbQv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη