Ολυμπιακός – Λαμία: Το κανάλι του αγώνα

Ολυμπιακός – Λαμία: Η 25η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζεται σήμερα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Λαμία.

Ολυμπιακός – Λαμία: Ο Ολυμπιακός έφερε 1-1 με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έτσι πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πλέον για την Super League 1, μετά την επικράτηση του στο «Πανθεσσαλικό» επί του ΝΠΣ Βόλου με 2-1, θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και κόντρα στην Λαμία.

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες του, ενόψει και των Πλέι οφ.

Από την άλλη το σύνολο του Γρηγορίου θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά, καθώς το πλησίασε και η ΑΕΛ, που επικράτησε επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στα αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Στην οποία συμπεριλήφθηκαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Μέσα στην αποστολή είναι και οι Ζοσέ Σα, Ματιέ Βαλμπουενά. Αμφότεροι είχαν μείνει εκτός πλάνων του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, μετά τα συνεχόμενα ματς που είχε δώσει η ομάδα.

Τώρα όμως είναι και πάλι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αντιθέτως, εκτός είναι οι τραυματίες Σεμέδο, Παπαδόπουλος και Βρουσάι, αλλά και ο τιμωρημένος Καμαρά.

Όσο για τους φιλοξενούμενους η αποστολή τους αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη, Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαρτίνες, Μαργαρίτη, Βασιλακάκη, Μπιόρνασον, Χατζηστραβό, Μπουλούλη, Πίτι, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς και Κωστίκα.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία, που είναι προγραμματισμένο για τις 15:00, μπορεί να το δει στο Novasports 1HD.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη