Επίσημο: Με χιλιομετρικό κόφτη το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

ΙΝΤΙΜΕ

Στην συνεδρίαση της επιτροπής Λοιμωξιολόγων συζητήθηκαν και τυχόν αλλαγές των μέτρων την Καθαρά Δευτέρα και το πέταγμα του χαρταετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε συζήτηση για το πέταγμα του χαρταετού. Κατά την διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε το πέταγμα του χαρταετού να γίνει με τον κωδικό 6 στο 13033 και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την οικία των πολιτών.

Συνεπώς, δεν θα επιτραπεί, ούτε κατ' εξαίρεση, η διαδημοτική μετακίνηση για το πέταγμα του χαρταετού αλλά γύρω από την οικία και όχι σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο χιλιομέτρων.

Παράλληλα, η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι οριζόντιο lockdown σε όλα τα σχολεία της χώρας, σε όλες τις βαθμίδες για δύο εβδομάδες. Παράλληλα, προτείνουν άνοιγμα των καταστημάτων στις 22 Μαρτίου με click away.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων κατά τη συνεδρίασή της εισηγήθηκε επίσης «βαθύ κόκκινο», με το αυστηρό lockdown που αυτό συνεπάγεται, για τις Περιφερειακές ενότητες Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Λέσβου, καθώς επίσης για τους δήμους Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rGoEY1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη