Θέμης Χειμάρας: Η αξιοποίηση των ιαματικών μας πηγών ήταν πρωταρχική μου στόχευση και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα


- Η αξιοποίηση των ιαματικών μας πηγών ήταν πρωταρχική μου στόχευση και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα.

- Είναι θέμα με το οποίο ασχολούμαι σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να παρακολουθώ και να συμβάλλω με κάθε δυνατό τρόπο, στην ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην έναρξη των διαγωνισμών για την αξιοποίηση των πηγών.

- Η νέα ερώτησή μου προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα το 2019, προκειμένου να αναγνωριστούν όλες οι πηγές της Φθιώτιδας και να καθοριστούν οι θεραπευτικές τους ιδιότητες.

- Είναι απαραίτητο στάδιο που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε επιτέλους, σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη Φθιώτιδα, ένα όραμα δεκαετιών που δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να το κάνουμε πράξη.

- Επόμενο βήμα, η άμεση ολοκλήρωση των ΕΣΧΑΔΑ σε Θερμοπύλες, Λουτρόπολη και Camping Καμένων Βούρλων που θα βάλουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τα τρία αυτά ακίνητα, στην τελική ευθεία.

- Η αξιοποίηση των ιαματικών μας πηγών ήταν πρωταρχική μου στόχευση και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα. - Είναι θέμα...

Δημοσιεύτηκε από Θέμης Χειμάρας - Themis Cheimaras στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη