H 11η Επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Σήμερα 30 Μαρτίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά η 11η Επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος για την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

          Η εκδήλωση έχει ως θέμα «Η Ιερατική Εκπαίδευση στην Τουρκοκρατία» και εντάσσεται και στο πλαίσιο της εβδομάδας ιερατικών κλήσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=nnNKDwExKwY

          Επίσης, συνεχίζεται απρόσκοπτα η μεγάλη περιοδεία του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών στις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως, καθώς και το λοιπό ποιμαντικό του πρόγραμμα ως εξής:

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ώρα 06:30 π.μ.: Προηγιασμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Αντινίτσης

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Επίβλεψη των εκτελουμένων υπό της Ιεράς Μητροπόλεως κοινωφελών έργων εντός και εκτός Λαμίας

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ώρα 07:30 π.μ.: Προηγιασμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λιβανατών

ώρα 13:00 μ.μ.: Ποιμαντική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

ώρα 19:00 μ.μ.: Ακολουθία Γ΄ Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ώρα 18:00 μ.μ.: Αρχιερατικός Εσπερινός και Θείο Κήρυγμα στην σειρά ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ώρα 07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εορτής Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Ανάγνωση Εγκυκλίου Ιεράς Συνόδου για τις Ιερατικές Κλήσεις

ώρα 17:30 μ.μ.: Δ΄ Κατανυκτικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μελιταίας Δομοκού.

          Επίσης, στις 18:00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας με ομιλητή τον τακτικό Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας, Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Αντιμετωπίσεως Αιρέσεων και Συντονισμού Θείου Κηρύγματος, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Ζαφείρη.

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ώρα 08:30 π.μ.: Διανομή χρηματικών επιταγών αγοράς τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 100 οικογένειες στην πόλη της Λαμίας

ώρα 09:30 π.μ.: Συνεδρίαση Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

          Όλο το πρόγραμμα θα καλυφθεί με απευθείας μεταδόσεις και ζωντανές συνδέσεις από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, στους 89,4 FM και από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο www.imfth.gr

          Σε κάθε εκδήλωση και δράση οι συμμετέχοντες υποβάλλονται προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης του Covid 19 και τηρούνται όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη