Επτά ασθενείς με κορωνοϊο δίνουν «μάχη» στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Βόλου - Οι τέσσερις είναι από τη Λαμία


Ενώ νοσηλεύονται συνολικά 46 ασθενείς

«Γέμισε» μετά από αρκετό χρονικό διάστημα η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς σήμερα νοσηλεύονται σε αυτή επτά ασθενείς που δίνουν τη δική τους δύσκολη «μάχη» με τον ιό. Ειδικότερα νοσηλεύονται τρεις γυναίκες ηλικίας 59,64 και 83 ετών και τέσσερις ασθενείς που διακομίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες από το Νοσοκομείο Λαμίας και πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 66 και 71 ετών και δύο άντρες ηλικίας 68 και 72 ετών. Να σημειωθεί πως η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου διαθέτει οκτώ κλίνες, με τις επτά πλέον να είναι κατειλημμένες και μόνο μία κενή.

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται δύο ασθενείς, μία γυναίκα ηλικίας 75 ετών και ένας άνδρας 73 ετών. Στην Α κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται 18 ασθενείς και στη Β κλινική 19 ασθενείς, ενώ τέσσερις εξ αυτών έχουν διακομιστεί για νοσηλεία από το Νοσοκομείο Λαμίας.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας έγιναν έξι νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, ενώ τρεις ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη