Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ από σήμερα, τι ώρα θα κλείνουν

Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ από σήμερα, τι ώρα θα κλείνουν

Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ Αττικής και Θεσσαλονίκης από σήμερα Σάββατο 6/3/2021 μετά την αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Τι αναφέρει η απόφαση για το προαιρετικό ωράριο και τι έχει ανακοινώσει ήδη ο Σκλαβενίτης.

Αλλάζει σήμερα το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και του σκληρότερου lockdown σε Αττική και Θεσσαλονίκη, που ανακοινώθηκαν και θα ισχύουν έως τις 16 Μαρτίου.

Πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινάει από τις 19:00 συνεπώς ανατρέπεται και το ωράριο των σούπερ μάρκετ που μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκλειναν στις 17:00. Βάσει της νέας απόφασης τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν από σήμερα στις 18:00 προκειμένου πελάτες και εργαζόμενοι να προλαβαίνουν να επιστρέφουν σπίτι τους πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το σχετικό ωράριο προβλέπεται και στην απόφαση που εκδόθηκε για την λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων και των υπεραγορών τροφίμων.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε το νέο ωράριο των καταστημάτων του:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-20:30
Σάββατο: 08:00-20:00

Διαφοροποιήσεις ωραρίου καταστημάτων έως και το Σάββατο, 6 Μαρτίου:

Αττική & Θεσσαλονίκη

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-20:30
Σάββατο: 07:00-18:30

Εξαιρείται το εμπορικό κέντρο The Mall που θα λειτουργεί ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-20:30
Σάββατο: 08:30-17:30

Στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Κορινθίας, Λευκάδας, Ρόδου, Σάμου & Φθιώτιδας το ωράριο είναι το εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-18:30
Σάββατο: 07:00-18:30

Υπενθυμίζεται οτι στον κωδικό 2, που αφορά μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ κλπ) η μετακίνηση θα πραγματοποιείται είτε εντός του δήμου είτε σε απόσταση έως δύο χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rnjMqK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη