Από αύριο νέες ανατροπές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Από αύριο νέες ανατροπές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Ένα από τα μέτρα που φαίνεται πως έχουν κλειδώσει και αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά είναι η αλλαγή ώρας στην απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα. Εάν και εφόσον ανακοινωθεί το συγκεκριμένο μέτρα, από αύριο θα έχουμε νέες αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα σούπερ μάρκετ έκλειναν στις 18:30 μισή ώρα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Από αύριο, εφόσον εφαρμοστεί απαγόρευση κυκλοφορίας στις 21:00 τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν μισή ώρα πριν και συγκεκριμένα στις 20:30.

Σήμερα, στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη τα σούπερ μάρκετ κλείνουν το Σάββατο στις 18:30.

Αν το μέτρο επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της επικράτειας στις οποίες η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι 19:00 (περιοχές σε βαθύ κόκκινο, εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης λόγω μητροπολιτικότητας) τότε και τις καθημερινές στις περιοχές αυτές τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν στις 20:30.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/2Nv2BVo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη