-->

Ευθύμιος Καραΐσκος: Το Ράλλυ των Θεών επέστρεψε εκεί που ανήκει και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!!!

Το Ράλλυ των Θεών επέστρεψε εκεί που ανήκει και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!!!

Η Ρούμελη είναι κομμάτι της ταυτότητας του Ράλλυ Ακρόπολις. Η Λαμία βρίσκεται δίπλα στις ιστορικές διαδρομές αυτής της εμβληματικής διοργάνωσης. Για αυτό και κινηθήκαμε γρήγορα και μεθοδικά, ώστε η πρότασή μας για τη φιλοξενία του να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τον τόπο μας ώστε ν’ ανοίξει νέους δρόμους στον τουρισμό, στην τοπική οικονομία και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Μια ευκαιρία να δείξουμε ότι ως πόλη , διαθέτουμε το ποιοτικό δυναμικό και μπορούμε να υποστηρίξουμε γεγονότα διεθνούς εμβέλειας.

Αυτό θα σημάνει θέσεις εργασίας, αναβάθμιση υποδομών και τεράστια προβολή για τη Λαμία μας.

Άλλωστε ο Δήμος Λαμιέων έχει αποδείξει ότι διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά και είναι έτοιμος να στηρίξει κάθε υγιή πρωτοβουλία που προχωρά τον τόπο μπροστά σε όλους τους τομείς.

Το Ράλλυ των Θεών επέστρεψε εκεί που ανήκει και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!!! - Η Ρούμελη είναι κομμάτι της...

Δημοσιεύτηκε από Ευθύμιος Καραΐσκος στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->