Άγιος Σάββας: Διαμαρτυρία εργαζομένων για απόλυση γιατρού (εικόνες και βίντεο)

Άγιος Σάββας: Διαμαρτυρία εργαζομένων για απόλυση γιατρού (εικόνες και βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον άγιο Σάββα και εκπρόσωποι των υγειονομικών αντιδρώντας στη μη ανανέωση της σύμβασης επικουρικού γιατρού και συνδικαλιστή.

Πρόκειται για τον ακτινολόγο Κ. Καταραχιά που υπηρετεί στον Αγ. Σάββα του οποίου αύριο λήγει η εργασιακή του σχέση με το νοσοκομείο.

mili650123

Επιπλέον οι υγειονομικοί, διεκδικούν δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, μόνιμες προσλήψεις, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, καθώς και την επίταξη των ιδιωτική κλινικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την αποσυμπίεση του ΕΣΥ.

mili65012

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 το μεσημέρι ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον πρόεδρο της επιτροπής λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα, έχει προγραμματίσει συνάντηση και ενημέρωση με τους εκπροσώπους κομμάτων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2PEwDH1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη