ΑΕΛ: Πολλά προβλήματα ενόψει του «τελικού» με τη Λαμία

Η ΑΕΛ πήρε την πιο σημαντική νίκη της, μέχρι βέβαια την επόμενη, αυτή κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ωστόσο προέκυψαν θέματα.

Η ΑΕΛ επέστρεψε από την Κρήτη με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ενός ακόμα «τελικού» με τη Λαμία την προσεχή Τετάρτη (10/3, 17:15).

Ο Τζιανλούκα Φέστα καλείται να αναθεωρήσει τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, εξ αναβολής για την 21η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Νικολιάς υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες, χάνοντας τα ματς με τη Λαμία και τον Ολυμπιακό.

Ο Μπέρτος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και επίσης δεν υπολογίζεται, ενώ ο Μπεν Χατίρα έχει μία διάταση στους κοιλιακούς και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το ματς της Τετάρτης.

Τέλος, ο Γκράουρ έκανε ράμμα στο φρύδι, αλλά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά.

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μιλοσάβλιεβιτς.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη