Ο Δήμος Λαμιέων καθαρίζει οι πολίτες βρωμίζουν - Έκκληση του προέδρου της Ηράκλειας Ηλία Μαυράδα στους πολίτες για την μη απόθεση μπαζών και σκουπιδιών στην περιοχή

O πρόεδρος της Ηράκλειας του Δήμου Λαμιέων κύριος Ηλίας Μαυράδας επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην περιοχή είναι χρόνιο και άλυτο και αναμφίβολα θα πρέπει να βρεθεί μια λύση απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες για την μη απόθεση μπαζών και σκουπιδιών στην περιοχή.

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα η περιοχή καθαρίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από το Δήμο Λαμιέων αλλά γεμίζει σύντομα ξανά με μπάζα και σκουπίδια. 

(δείτε εδώ την προηγούμενη παρέμβασή του)

Ο Δήμος Λαμιέων καθάρισε το σημείο στις 26/2/2021 και μετά από λίγες μέρες κάποιοι πολίτες αποθέσανε ξανά σκουπίδια και μπάζα στο σημείο.

Οι φωτογραφίες από τον καθαρισμό:


Ακολουθούν οι φωτογραφίες που πολίτες βρωμίσανε ξανά το σημείο:






Ο Πρόεδρος της Ηράκλειας μέσα από μήνυμά του ευχαρίστησε το Δήμο Λαμιέων που καθάρισε το σημείο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Η κοινότητα Ηράκλειας ευχαριστεί τους Κυρίους Αντιδημάρχους του Δήμου Λαμιέων, Σταυρογιάννη Κων/νο και Μουστάκα Κων/νο καθώς και το προσωπικό του Δήμου για τον καθαρισμό του χώρου της κοινότητάς μας . 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 

ΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝ. ΜΑΥΡΑΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη